WiFi Hotspot, een must voor iedere accommodatie

WiFi Hotspot, een must voor iedere accommodatie

Het gebruik van smartphones en tablets is de afgelopen jaren explosief gestegen. De mobiele devices zijn apparaten waar zowel jong als oud dagelijks gebruik van maken, thuis en onderweg. Mensen willen internet tot hun beschikking hebben voor e-mail, social media en nieuwsvoorziening. Steeds vaker is het hebben van een WiFi-verbinding, ook wel  WiFi-hotspot genoemd, een selectiecriterium bij het uitzoeken van een accommodatie. Kabelnoord Zakelijk levert WiFi-hotspots in combinatie met zakelijk internet in Noordoost-Friesland. 

Met een hotspot stelt u draadloos internet beschikbaar voor uw klanten en bezoekers. Gebruikers gaan vooraf akkoord met de gebruikersvoorwaarden voor het netwerk. Desgewenst kunt u uw netwerk met een wachtwoord beveiligen, of vouchers uitdelen voor gebruik binnen een bepaalde tijdslimiet. Er zijn diverse mogelijkheden, wij adviseren u graag.

Opbouw WiFi-netwerk
Een WiFi-netwerk bestaat uit één of meerdere 'accesspoints'. Dit kunnen indoor of outdoor-accesspoints zijn, of een combinatie van beide. Kabelnoord bekijkt hoe de best mogelijke dekking gerealiseerd wordt. We werken, bijvoorbeeld bij accommodaties met verspreide ruimtes zoals hotels, met diverse switches die naast het viertal standaard accespoints worden ingezet om de dekking te garanderen. Kabelnoord monteert uw hotspot en laat een volledig werkend netwerk achter. Nadat het netwerk is geïnstalleerd monitoren wij uw verbinding 24 uur per dag, zodat we u optimale ondersteuning kunnen bieden.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over een WiFi-hotspot op uw locatie of accommodatie? Neem dan contact met ons op.