PTH Groep - Kollumerzwaag

PTH Groep - Kollumerzwaag

Door de sterke expansie van PTH Groep binnen de werkgebieden onderwijs, overheid en medische instellingen is de lang gekoesterde wens tot directe aansluiting op de digitale snelweg nu vervuld. Door de nauwe samenwerking met Kabelnoord was de stap tot de keuze voor een eigen glasvezelverbinding snel gezet. Voor beide bedrijven betekent deze overstap een trigger tot het ontwikkelen van vernieuwende en innoverende technieken binnen de genoemde werkvelden en intensivering van de samenwerking.

Binnen de audiovisuele wereld is PTH één van de eerste bedrijven die de beschikking heeft over een eigen high-speed glasvezelverbinding. Zowel het pand van PTH AV&ICT (verkoop en advies) als het tegenoverliggende gloednieuwe PTH Rental (verhuur en dienstverlening) pand, maken sinds enkele maanden gebruik van de glasvezelverbinding van Kabelnoord.

Willem Kooistra en Wijnand Fijnvandraat: “Het uploaden en downloaden van bestanden vanaf ons kantoor, op locatie en thuis gaat sneller dan ooit tevoren. Onze medewerkers zijn ontzettend enthousiast over de supersnelle verbinding, welke overigens probleemloos tot stand kwam. De nieuwe verbinding blijkt in de praktijk stabiel en een enorme tijdwinst voor online werkzaamheden. Ook scholen, bedrijven en instellingen die ons kenniscentrum in Kollumerzwaag bezoeken verbazen zich over de snelle verbinding. Online surfen op digitale schoolborden en touchscreens, camera- & webcambeelden bekijken en videoconferencen, het gaat tegenwoordig probleemloos en super snel!”